28-04-09

Beterschap op komst...

... voor alle papa's die niet tijdig bij de gynaecoloog geraken (zie http://baby-thuisbij.skynetblogs.be/post/6931003/21-weken...). Het is nog niet voor meteen, maar het idee dat men weldra over kilometers files en tientallen wegenwerken kan vliegen,  is op zich al te gek.

vliegtuig

(foto is aanklikbaar en brengt je naar de juiste website)

Nu ja, het zal wel niet voor ons zijn. Eerder voor de rijken die zich alles kunnen permitteren, maar dan zou het ook betekenen dat de files op de grond drastisch zullen minderen.

Ik vraag me wel af hoe men dit kan rijmen met de ecologische voetafdruk waar ieder de mond van vol heeft. Kunnen we dit op een milieuvriendelijke manier ooit bewerkelijken?

Nu ja, toekomstmuziek inderdaad. Toch wel leuk om even bij stil te staan, niet?

Bedankt mama voor wat je vandaag voor ons gedaan hebt!

Commentaren

Dat zal schoon zijn ! Ik gok op bijkomende files door... Ofwel van die toestellen die zich te pletter vliegen en dan op de autostrade vallen. Ofwel toestellen die op huizen of in tuinen neerstorten en ramptoeristen aantrekken. Ofwel Greenpeace die niet alleen de zondag de ring blokkeert voor 10 minuutjes maar elke dag enkele uren, uit protest tegen de stijgende CO2.
Ik geloof er niet in, maar als er een God is, begint die van ginder boven toch langzaam aan schuddebollend en zuchtend neer te kijken op wat eens een aards paradijs was.
Maar als uw echtgenoot op tijd is bij het volgende onderzoek, nemen we dat er allemaal graag bij :-))))

Gepost door: Geert | 28-04-09

De commentaren zijn gesloten.