07-04-09

Ja ik wil!


Gisteren was het stralend weer. Het was een zwoele zomerzon zoals we ze niet vaak kennen. Op een gegeven moment wees het kwik 33°C aan, écht zalig (het is mijn ideale woordje als het op een warme zonnedag aankomt, ik weet het).

Ik was dan ook ontzettend blij dat we allen buiten konden zitten in de tuin. We waren er vorige week speciaal voor om een nieuwe tuintafel gereden, zo'n tafel die je kan uittrekken tot 2m25 lengte, en dat hadden we met ons achten best wel nodig.

Mama en Timmy kwamen, en brachten tante Sera en nonkel Jacky mee. We mochten hen voor de eerste keer verwelkomen hier ten huize Thuisbij.

Maar wat we allemaal wisten, en niet uitspraken tot later op de avond, is dat er een diepliggende reden lag voor dit bezoek.

Die reden had alles te maken met 'baby thuisbij', waarover je alles volgende maandag in het weekverslag zal kunnen lezen! (baby thuisbij gewoon aanklikken)

Maar dat het een fijne dag was, met het perfecte weer, dat kan je zien in de foto's die tante Sera heeft  getrokken en voorbije nacht nog doorgemaild:


groep

Wie had gedacht dat wij op 6 april konden genieten van 33°... Van links naar rechts:

nonkel Jacky, Yoni, mijn broerke, oftewel nonkel Timmy voor de meisjes, (vooraan) Yenthé, mijn mama, en ikke. En ik viel op, iedereen staat op dieet en wordt alsmaar slanker, terwijl ik en mijn dikke buik alsmaar ronder worden en in massa toenemen!


hangmat

Tante Sera in de hangmat. Yenthé zorgt voor  deining.


ja

"Ja ik wil!" Geduld wordt beloond (maar daarover meer op de baby blog, in week 19).
Commentaren

Cindy, ik heb je blog kunnen lezen, maar alleen door in de HTML bronkode te gaan kijken. En daar heb ik ook gevonden waarom dit onleesbaar is: je gebruikte de font "webdings" en veel valt daar niet van te maken

Gepost door: Geert | 07-04-09

De commentaren zijn gesloten.