28-02-09

KaKaKaKaKaaaaaaaaaaaaa... Kaboutercarnaval!

En dat in Plopsa-Indoor wel te verstaan.

yenthé

We zijn gisteren  naar Hasselt gereden. Het zag er even niet zo best uit, een eerste blik werpend op de parking én de bussen die reeds geparkeerd stonden. Vermits Plopsa Indoor écht wel indoor is, is het aantal toegelaten mensen ook beperkt. De Plopsa-mensen staan steeds aan de ingang met tellers, en iedereen die binnen komt wordt ook echt geregistreerd.We hebben ook al meegemaakt dat we vertrokken (meestal in de namiddag, gezien de rit voor de boeg huiswaarts), en een boel mensen zien staan in de hal,  te wachten tot er een gezin vertrekt. Vier mensen buiten, is vier mensen binnen.

yoni auto

Maar we mochten nog binnen, en meteen viel het ons op wat het thema was: carnaval!

De show met Bumba, Bumbalu, Kamiel, Pippi en Patrick Onzia bewees het. Een ton confetti (het leek wel zo) werd uitgestrooid over de feestende kinderen, en dat was het enige moment dat Yoni het nog leuk vond. Met haar acht-en-een-half is ze stilaan Plopsa Indoor ontgroeid. Maar de confetti mocht de vreugde weer doen oplaaien, en even wou ze ook nog poseren voor de Plopsa-auto.

yoni confetti

18:56 Gepost door Cindy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: plopsa-indoor, plopsaland, carnaval, yoni, yenthe |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.