25-02-09

Zzzzzzlapende meisjes

Deze namiddag mocht Yoni bij een vriendin van op school gaan spelen. Ze heeft er echt naar uitgekeken, telde de dagen af. Tot zes uur deze avond mocht ze blijven "en ik wil jullie geen minuut eerder zien" had ze eraan toegevoegd.

Ondertussen ging ik met Yenthé naar mijn mama en broer. Altijd een plezier om de jongste dochter met haar peter te zien omgaan met elkaar, en al zal hij er niet gauw voor uitkomen: Timmy is ontzettend goed met kleine kinderen en er schuilt een ideale leraar in hem.

Bij thuiskomst waren we net op tijd om de echtgenoot tegen te houden, want Yenthé wou Yoni's vriendin ook zien, dus zouden we met ons drietjes naar diens thuis rijden. Zo hadden we de kans om de mama van Yoni's vriendin ook te leren kennen, en dat is toch ook belangrijk, niet?

Aangekomen troffen we een fel springende Yoni aan, op een reuzetrampoline. Het was een aangename kennismaking en het zou ons meer dan een half uur kosten om beide meisjes mee te krijgen huiswaarts.

Horen dat je kind zich heeft gedragen, doet deugd. En dat ze met z'n allen op de pas gebakken wafeltjes zijn gevlogen, verwondert ons niet.

Eens vanavond gegeten thuis, zaten ze beiden nog even onderuit gezakt in de zetel. En stilaan gingen de oogleden naar beneden. Moe maar voldaan van hun dag.

Het geeft ons nog eens bevestiging dat naar hier verhuizen één van de beste beslissingen is die we genomen hebben. Ik kijk alvast uit naar morgenochtend, want ik vermoed dat Yoni morgen weer beroep zal doen op mama's kriekenpitkussen.


20:42 Gepost door Cindy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vriendin, spelen, buiten, verhuizen, mama, trampoline |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.