12-02-09

Allerlei Ex-dinges

Ik ben vandaag nog eens naar mijn oud werk geweest. Mijn ex-werk met alle ex-collegae.

Het was een vreugdevol weerzien, en al was het verre van mijn bedoeling, ik ben er veel langer gebleven dan ik voorzien had.

Iets na tienen ben ik binnen gekomen, en ik heb me deze namiddag moeten reppen om tijdig op school te staan. Tja, de bel rinkelt al avond voor onze meisjes om half vier ook hé.

Het was niet gewoon rondstappen in de winkel zoals klanten dat doen, nee, het was me begeven van balie naar balie. En overal waar ik kwam waren er 'oooooooo's' en 'aaaaaaaaah's' en ontroering van mijn bollende buik.  Eén ex-collega heeft het kunnen presteren te zeggen dat ik me teveel laat gaan nu ik terug thuis ben, dat ik teveel eet en hij meende het ook. De brave kerel had geeneens door dat die buik naar voren priemt door 'een' zwangerschap! Maar hij is een schatje en het is hem vergeven (en nee, Chris moet nu écht niet jaloers zijn).

Iedereen wou dus zijn verhaal kwijt, en dat was meestal heel geladen. Nieuwe werkvloer geeft nieuwe werkmethodes en andere wetten. Niet altijd evident, en ik zou het ook moeilijk hebben met de manier van omgaan.

Nu ja, voor mij is dat hoofdstuk afgesloten, en mijn kar boodschappen toonden aan dat ik nog steeds achter het product met het blauw/gele logo sta.

Ik onthoud voornamelijk dat het fijn was al mijn ex-en terug te zien!

19:42 Gepost door Cindy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: ex-werk, ex-collegae, ex-collega, werk, vloer |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.