02-02-09

Theaterkatapult

We zijn gisteren naar het theater geweest bij ons in het CC.

Wij, dat zijn mama en ik.

Ik had kaarten gereserveerd voor een stuk waar we beiden niet van wisten wat het zou worden. 'De Bakelietjes',die bestaan uit Goele De Raedt, Kirsten Cools, Ann Van den Broeck en mijn topfavoriet Dimitri Verhoeven.

 

We werden meteen gekatapulteerd in de tijd. Het is muziek van weleer, gebracht met meer swung en veel humor.

Nu ja, dat het geweldig zou worden, dat hadden we al door aan de vestière. We stonden aan te schuvien om onze jassen te geven, toen plots twee madammen met een bontjas voor me glipten naar de balie.

Zo assertief als ik kan zijn, zei ik "oh kijk, madammen met een bontjas moeten niet aanschuiven, die glippen gewoon ertussen en steken voor!"

Daarop draaide de kleinste van de twee (net iets groter dan de dwerven van Sneeuwwitje, pakweg anderhalve meter?) haar met een geste om en zei met een nog grotere air dat wij mochten voorsteken als we dat wilden, ze zouden wel wachten! Wat een lef!

 

Nu ja, mijn antwoord was er dan ook naar. Ik heb een hekel aan 'blazen', dat zijn van die simpele dozen die zich voordoen als kakmadammen eerste klas met het pinkje omhoog en neus in de wind.

"Geen probleem, madam. Ge staat er nu dus blijf maar staan. Trouwens, als ik u zo bekijk, wij hebben meer tijd dan jij." Kan ik eraan doen dat ze minstens twee keer mijn leeftijd had? Zij was begonnen hé.

Richting zaal hadden we ons nog verkneukeld aan alle cartoons die er momenteel tentoongesteld hangen,  fantastisch. De toon was gezet.

Ik ben aangenaam verrast van de vier grote artiesten op het podium. En dat ze als grote namen nog graag naar kleinere theaterzalen komen! Chapeau! Voor alle vier, en voor het concept waar ze voor gaan!

BAKELIETJES OP YOUTUBE

15:13 Gepost door Cindy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bakelietjes, cc, mama, theater |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.