31-01-09

Tinkelbel vervlogen

 

tinkelbel

 

 

Het is gepasseerd: het tinkfeestje van Yenthé.

Weken naar toe geleefd, dagen en uren aan haar kleedje gewerkt, en nu is het voorbij.

tinkelbel3

Niet spijtig, want zoveel kinderen in huis is altijd hectisch. Dus ook vandaag.

Zes kinderen zijn er gekomen. Heel fijn, vooral omdat Yenthé nieuw is in de school. Maar alle ouders die de kids kwam brengen waren super sympathiek, en voor ons was het nu ook vriendjes leren kennen, wat niet altijd evident was.

tinkelbel2

Het opzet was dat de pakjes onzichtbaar zouden gemaakt worden door een deugnietelfje, en wij die via opdrachten moesten terug verdienen. Wille het nu niet dat Yenthé riep dat papa die vast had weggenomen en alles opgezet spel was.

tinkelbel5En bij het terug brengen van de pakjes piepte ze door haar vingers, en had dus door dat papa effectief in het spel zat.

Maar de opdrachtjes en knutselmomenten werden gesmaakt, net als de Brusselse wafels nadien gevolgd door een ijs naar keuze (ik had zes soorten voorzien).

tinkelbel4

Domper op de vreugde was wel dat Yenthé's beste vriendinnetje plots een temperatuur had van 39.2°, dat ondanks de medicijnen steeg naar 39.8°C. Anderhalf uur heb ik me over het kind ontfermd, warme kledij uitgedaan, lichte, katoenen zomerkledij van Yenthé aangetrokken, compressen gelegd, ...

Maar het was fijn, en ik ben moe! Maar ons elfje heeft het leuk gehad. Op naar volgend jaar, zeker?20:15 Gepost door Cindy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: yenthe, ziek, vijf, jaar, tink, tinkelbel, tinkerbell, geschenken |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.